دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

لطفا نگویید کتاب میخوانند که تازه آپاندیسم را عمل کردم!!

کشارشناسان بیکار باز دوباره نشستند دور هم و تحقیق کردند و فهمیدند 90 درصد مردم قبل از خواب با گوشی شان وَر میروند! بنده تعجب میکنم! البته نه به خاطر آن 90 درصد ، بلکه به خاطر آن 10 درصد باقی مانده و خارج قسمت صفر! واقعا پس آن 10 درصد قبل از خواب چیکار میکنند؟ لطفا نگویید کتاب میخوانند که بنده چون تازه آپاندیسم را عمل کردم اگر خنده کنم دردم میگیرد ...



 

 


یک کارشناس IT گفت: اگر برای استقرار صنعت تلفن در کشور پنجاه سال زمان لازم بود، اکنون تلفن‌های هوشمند در کمتر از یک سال خود را تحمیل کرده‌اند و فرهنگ، برنامه‌ها و عواقبی که برای آنها آماده نیستیم را به همراه خود می‌آورند.
خبرگزاری فارس: ۹۰ درصد افراد دقایق پیش از خواب را با تلفن همراه، ایمیل و شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند.

شهاب جوانمردی در همایش توسعه بانکداری مجازی، اظهار داشت: نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که بیش از ۹۰ درصد از افراد تا آخرین دقایق پیش از خواب، وقت خود را با تلفن همراه، چک کردن ایمیل و یا شبکه های اجتماعی می گذرانند که به علت عدم آمادگی برای این تغییر و تحولات، در دو جایگاه قانونگذاری و مسائل اجتماعی به این مسائل فکر نشده و به دنبال ممانعت از آن هستیم.


مدیرعامل فناوری اطلاعات و ارتباطات فناپ با بیان اینکه شرکت های بزرگی چون IBM، سامسونگ و LG بر سیستم‌های همگرا تمرکز کرده‌اند، گفت: در ایران بانک ها آنگونه که باید، از فرصت موبایل استفاده نمی‌کنند، این در حالی است که موبایل یک ابزار و پلت فرم نیست، بلکه نقشی مهم در آینده زندگی مردم دارد و باید نوع نگاه را گسترش دهیم.
این کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد از هزینه‌های جاری بانک‌ها در حوزه IT روی مباحث امنیت، رایانش و پردازش ابری و BIG DATA صرف می‌شود.

وی گفت: در دنیا صنعت پرداخت را از حوزه بانکی جدا کرده‌اند و فضایی جدید و رگولاتوری متناسب با آن ایجاد شده است؛ این مسائل باعث شده استارتاپ های مختلفی به حوزه پرداخت الکترونیکی ورود کنند.
جوانمردی تصریح کرد: دنیای امروز آمادگی این همه مقررات را ندارد و فناوری‌ها زودتر از آنچه فکر می کنیم، به کشور ورود خواهند کرد، بنابراین نهادهای قانونگذار باید نگاهی فعالانه و سریع‌ نسبت به فناوری‌ها داشته باشند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد