دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

استفاده از صفحات لمسی باعث تقویت سیستم پردازش مغز میشود!

چند وقت پیش هم خبری گذاشته بودیم در مورد همین صفحات لمسی که استفاده از آنها خیلی لذت بخش است و حالا هم که میگویند مغز را قوی میکند! دیگر چه میخواهید؟ خبر قبلی البته درباره این بود که ماده ای ساخته شده که میشود هر سطحی را به عنوان نمایشگر لمسی تبدیل کرد. برای دیدن خبر قبلی به این لینک بروید.


متن آن خبر هم این بود:

دانشمندان یک ماده اختراع کردند که با آن میشود هر سطحی را صفحه لمسی کرد! یعنی فکرش را بکنید !!  همه شما میدانید که استفاده از صفحه لمسی چه لذتی دارد. حالا اگر اینطور شود مثلا میتوان کف پیاده رو را صفحه لمسی کرد تا ملت سینه خیز روی پیاده رو به سرکار یا دانشگاه یا ... بروند تا نهایت لذت را ببرند!!

همینطور که سینه خیز میروند میشود صورت و کف دست ها را هم مالید به صفحه لمسی تا لذتش بیشتر شود!!!!!  به هر حال هر چه سطح لمسی بیشتر باشد لذتش هم بیشتر است دیگر ...

بدیهی ست. نه؟!


حالا اگر شهرداری این موضوع را اجرایی کند ملت هم مغزش قوی میشود و هم لذت میبرد. نه؟!





 

 


کارشناسان در پایان یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیده‌اند که مهارت کاربر در جریان استفاده از نمایشگر لمسی موبایل می‌تواند روی مغز تاثیر بگذارد و کورتکس مغز آنها را فعال‌تر کند.
تمام اعضای بدن، چه بخش‌های بیرونی که هر روز آنها را مشاهده می‌کنیم و چه ارگان‌های داخلی، به مغز متصل می‌شوند و هر یک از آنها بخش مجزایی برای پردازش اطلاعات در مغز را به خود اختصاص داده‌اند.
مغز به کمک بخشی موسوم به کورتکس می‌تواند احساس را به ارگان‌های مختلف بدن منتقل کند و این طور که بررسی‌های جدید نشان داده است و از آنجا که فعالیت این واحد از مغز انسان بر اساس مهارت افراد تغییر می‌کند، بررسی‌های جدید نشان داده است مهارت استفاده از گوشی‌های هوشمند نیز می‌تواند روی این بخش از مغز تاثیر بگذارد.
"موسسه علوم محاسباتی مغز" وابسته به دانشگاه زوریخ با همکاری مرکز مطالعاتی ETH Zurich مطالعات گسترده‌ای را روی صاحبان گوشی‌های هوشمند انجام داده‌اند و رابطه میان مهارت استفاده از انگشتان دست این افراد با مغز آنها را کشف کرده‌اند.

در این بررسی مشخص شده است شکل‌گیری مغز انسان به مرور زمان می‌تواند بر اساس میزان استفاده از گوشی هوشمند و مهارت کاربر در جریان به‌کارگیری این دستگاه الکترونیکی انجام شود.
با توجه به اینکه دستگاه‌های الکترونیکی و دیجیتالی در تغییر رفتارهای روزمره انسان تاثیر فراوان دارند، کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که این روند می‌تواند روی مغز تاثیرات مستقیم برجا بگذارد.
"آرکو گاوش"(Arko Gaosh) از محققان "موسسه علوم محاسباتی مغز" در این خصوص توضیح داد: «گوشی‌های هوشمند فرصتی را در اختیار ما قرار می‌دهند تا بفهمیم که مدل‌های مختلف زندگی روزمره می‌تواند روی مغز انسان‌های معمولی تاثیر بگذارد.»

این بررسی‌ها هم‌اکنون با کمک دانشگاه Fribourg سوئیس دنبال می‌شود تا دانشمندان دریابند که مرکز درک احساسات در کورتکس مغز چگونه می‌تواند بر اساس مهارت انگشتان دست کاربر روی نمایشگر لمسی گوشی هوشمند تغییر حالت دهد و بخش مربوط به پردازش این اطلاعات در مغز بزرگ‌تر شود.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد