دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

برندگان نوبل فیزیک 2014 ، دیود نورانی آبی را اختراع کرده بودند !!

خدا وکیلی نوش جانشان! جایزه نوبل را بزنن به بدن تا گوشت بشه بچسبه به تنشون. حالا میپرسید چرا؟ نمیپرسید؟ خوب اشکال ندارد خودم میگویم:  فقط خدا میدونه من وقتی بچه بودم چقدر با از این دیود های رنگارنگ بازی میکردم و اصلا این دیودها انگیزه زندگی من بودن و آخرش هم توی دبیرستان رفتم ریاضی فیزیک و الان دانشگاه هم برق از نوع الکترونیکش!

الان در پوست خودم نمیگنجم که دانشمندان برق ، نوبل فیزیک را گرفتند.

خدایا شکرت ...

خددددددددددااااااااایییییییییییااااااااااااا (خدایا)  ششششششششششککککککککررررررررر (شکر) ........... (...)

توضیح: در بالا داخل پرانتز ها معنی بیرونی هاست!

 



 


"توماس ادیسون" که با اختراع لامپ یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات تاریخ را رقم زد، هرگز جایزه نوبل دریافت نکرد.


"ایزامو آکازاکی" و "هیروشی آمانو" از دانشگاه ناگویا ژاپن به همراه "شوجی ناکامورا" در موسسه تحقیقاتی Nichia Chemicals با یکدیگر همکاری می‌کنند و به دنبال فعالیت‌های گسترده خود موفق شدند جایزه نوبل فیزیک سال ۲۰۱۴ را از آن خود کنند.
جایزه نوبل ۲۰۱۴ فیزیک به خاطر اختراع لامپ‌های LED آبی به این گروه از محققان ژاپنی اختصاص یافت که گفته می‌شود این اختراع می‌تواند به عنوان هسته مرکزی سیستم‌های انعکاس نور برای کاهش مصرف انرژی مورد استفاده قرار گیرد.
چراغ‌های LED آبی که مصرف انرژی در سیستم‌های روشنایی را به میزان قابل ملاحظه کاهش می‌دهند، در نسل جدید ابزارهای الکترونیکی اهمیت بسیاری دارند.






نخستین مدل از این لامپ‌ها ۲۰ سال قبل اختراع شد و محققان برای نخستین بار توانستند مبتنی بر فناوری LED لامپ تولید کنند و البته پیش‌بینی می‌شود که این فناوری هنوز تکمیل نشده باشد.
با اختراع جدید آکازاکی و آمانو و ناکامورا ناکامورا تحول بزرگی در دنیای لامپ‌های LED ایجاد کردند که کاهش قابل ملاحظه در مصرف انرژی ایجاد می‌کند.
بر اساس گزارش‌های موجود گفته می‌شود که چراغ‌های LED این محققان ژاپنی می‌تواند به‌ازای هر یک وات انرژی ۳۰۰ لومن روشنایی تولید میکنند و به عبارت دیگر، با مصرف هر وات انرژی ۳۰۰ بار خاموش-روشن می‌شوند تا به محیط پیرامون روشنایی ببخشند.







در مقابل، لامپ‌های رشته‌ای معمولی به‌ازای هر وات انرژی ۱۶ لومن روشنایی تولید می‌کنند و لامپ‌های فلورسنت نیز با مصرف هر وات انرژی می‌توانند ۷۰ لومن روشنایی بدهند.
لامپ‌های آبی LED که محققان ژاپنی تولید کرده‌اند می‌تواند در انواع محصولات الکترونیکی خانگی، چراغ اتومبیل، لامپ‌های فضای سبز، فلش دوربین، چراغ‌قوه‌های جیبی،‌گیرنده تلویزیون، لیزرهای LED و ... مورد استفاده قرار گیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد