دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

صفحات شفاف خورشیدی !

محققان دانشگاه میشیگان موفق شدند صفحات شفافی تولید کنند که برق تولید میکند! این صحات را میتوان به جای شیشه ی جلویی گوشی نصب کرد و یک منبع برق همیشگی داشت!

در این صورت حتی میتوان از نور صفحه نمایش این گوشی ها هم برق تولید کرد! به این صورت که وقتی شما گوشی را روشن میکنید و صفحه نمایش ان روشن میشود از نور صفحه نمایش برای تولید برق استفاده میشود. 


قابل توجه آنهایی که زیاد از گوشی خود استفاده میکنند باید عرض کرد که هر که بامش بیشتر برفش (برقش) بیشتر. یعنی هر کسی از گوشی اش بیشتر استفاده کند برق مفتی بیشتری هم دریافت میکند ...




 

 



از آنجا که نیاز کاربران به ذخیره انرژی بیشتر در دستگاه‌های الکترونیکی همراه روزبه‌روز افزایش می‌یابد، محققان به فکر استفاده از روش‌های جدید هستند تا بتوانند به این نیاز پاسخ دهند.


گروهی از محققان دانشگاه ایالتی میشیگان در تازه‌ترین اقدام خود، پلاستیک شفافی تولید کرده‌اند که به گفته آنها می‌تواند به عنوان نمایشگر در دستگاه‌های الکترونیکی همراه مورد استفاده قرار گیرد و به صورت همزمان به عنوان مرکز دریافت و ذخیره انرژی خورشیدی به کار گرفته شود.

"ریچارد لونت"(Richard Lunt) مدیر این گروه تحقیقاتی اعلام کرد ماده‌ای که آنها به کار برده‌اند می‌تواند روی هر سطحی مورد استفاده قرار گیرد و می‌تواند انواع دستگاه‌های الکترونیکی را پوشش دهد.
او توضیح داد: «این صفحه شفاف به‌گونه‌ای ساخته شده است که می‌تواند روی سطح گوشی هوشمند، رایانه لوحی یا دستگاه کتابخوان الکترونیکی قرار بگیرد و کاربر متوجه حضور آن نشود. ما آن را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که می‌تواند مانند یک سطح محافظ روی انواع نمایشگرهای لمسی قرار بگیرد و به صورت همزمان انرژی مورد نیاز دستگاه الکترونیکی را از خورشید تامین کند.»




پلاستیک شفافی که توسط این گروه تحقیقاتی ساخته شده است تمامی مراحل آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشته و مرکز تحقیقاتی با تمرکز بر دستگاه‌های موبایلی ویندوزی تلاش می‌کند به زودی آن را وارد بازار کند.

لونت توضیح داد که نمونه اولیه ساخته شده از این ماده ۸۶ درصد شفافیت دارد و این گروه تحقیقاتی می‌کوشد شفافیت نمونه نهایی را به ۱۰۰ درصد برساند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد