دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دانشمندان فهمیدند چرا سیم هدفون گره میخورد !!

از آنجایی که اصولا دانشمندان بیکار هستند و بیچاره ها در خانه مگس میپرانند حالا به این فکر افتادند که چرا سیم هدفون گره میخورد و در یک اقدام حماسی تصمیم گرفتند تا این مشکل سهمگین و دردناک را برطرف کنند. آنها پس از 500 ساعت نفر سرانجام به این نتیجه رسیدند که باید اول و آخر هدفون را گره بزنند تا کلا گره نخورد! از آنجایی که هدفون عقده گره دارد اگر گره نزنید لج میکند و کلا گره میخورد. این دانشمندان هنوز نمیدانند که ملت غیور ایرانی خوب اگه حال داشت سیم را کلا میبست که گره نخوره ...

البته جدا از مسخره بازی ، در این پژوهش دانشمندان این را هم فهمیدند که چطور گره  دی ان ای را هم باز کنند.



  


شاید این مشکل برای شما نیز پیش آمده باشد که با بیرون آوردن هدفون از کیف خود، شاهد در هم تنیده‌ شدن و گره‌های تو در توی سیم هدفون هستید که بعضاً شما را از گوش دادن به موسیقی منصرف می‌کند. اما دانشمندان راه‌حلی برای این موضوع یافته‌اند.
دانشمندان بریتانیایی راه‌حل بسیار ساده‌ای یافته‌اند که با استفاده از آن نه‌تنها گره‌های سیم هدفون کاربران باز خواهد شد، بلکه می‌توان گره رشته‌های DNA را نیز با بهره‌گیری از این راهکار باز کرد.
براساس یافته‌های این دانشمندان، رشته‌های سیمی نه‌تنها تمایل به در هم تنیده شدن دارند، بلکه درازای یک رشته سیم نیز رابطه‌ی مستقیمی با میزان گره‌خوردگی سیم دارد.

اما راه‌حل چیست؟ اطلاعات ارائه شده حکایت از این دارد که می‌توان با گره‌زدن انتها و ابتدای رشته‌ی سیمی، به‌راحتی از گره‌خوردن و در هم تنیده شدن جلوگیری کرد. با اتصال ابتدا و انتها و رشته‌، دیگر سیم مورد نظر قدرت لازم برای مانور دادن و درهم تنیده شدن را نخواهد داشت.
دانشمندان راه‌حل ساده‌ای برای جلوگیری از گره‌خوردن رشته‌های سیم هدفون‌ها یافته‌اند. این تحقیقات با عنوان نظریه‌ی حلقه به انجام رسیده است. سرپرست تیم تحقیقاتی را رابرت‌ماتئوس که یکی از فیزیکدانان و مهندسان علوم‌کاربردی از دانشگاه آستون بیرمنگام است، به‌عهده گرفته است.
دانشمندان تحقیقات خود را با استفاده از رشته‌های سیمی با طول‌های متفاوتی آغاز کرده‌اند، بطوریکه هر یک از این سیم‌ها را به اندازه‌ی مشخصی در شرایطی قرار داده‌اند تا در هم تنیده شوند؛ سپس با تقریب، رابطه‌ی پیچیدگی رشته‌‌ی مورد نظر را با طول سنجیده‌اند که براساس یافته‌ها، طول یک رشته سیم رابطه‌ی مستقیمی با گره‌خوردن و درهم‌تنیدگی بیشتر دارد.

دانشمندان سپس انتها و ابتدای رشته‌های مورد نظر را به‌یکدیگر متصل کردند، که ماحصل آن تشکیل یک دایره با استفاده از این رشته‌ها است.
این حالت منجر به کاهش شدید گره‌ها و در تنید‌گی‌هایی می‌شود که در حالت عادی در سیم قابل مشاهده است. این تحقیقات با یاری مدارس و همکاری دانش‌آموزان و انجام ۱۲,۰۰۰ تست در این مورد به انجام رسیده است.
این تحقیقات و نتیجه‌ی حاصل نظر شماری از زیست‌شناسان را نیز به خود جلب کرده است تا در با استفاده از این نظریه در هم‌تنیدگی و گره‌خوردن DNAها را حل کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد