ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
محققان علم بیولوژیک معتقدند که به زودی شاهد شارژر ها یا باتری هایی خواهیم بود که با استفاده از حبه قند کار میکنند و انرژی ما را تامین میکنند. در واقع آنها معتقدند که شکر ماده ای با انرژی بسیار زیاد است که اگر بتوان آن را به کنترل درآورد میشود برای تولید انرژی الکتریکی نیز از آن بهره برد.
با این تفاسیر به این نتیجه میرسیم که محققان بیخود نمیگویند که شکر سم است و آدم را میکشد ...
یکی از پروفسورهای حوزه مهندسی سیستمهای بیولوژیکی اعلام کرد که در کمتر از 3 سال آینده شاهد آن خواهیم بود که باتری تعداد زیادی از دستگاههای الکترونیکی جدید با استفاده از حبه قند شارژ شود.
گروهی از محققان در مرکز Virginia Tech آمریکا در حال نهایی کردن طرح جدید خود در حوزه فناوریهای باتری هستند تا بر اساس آن نسل آتی باتری دستگاههای موبایلی با حبههای قند شارژ شوند.
اگر چه این روزها انواع دیگر باتریها با قابلیت شارژ شدن توسط شکر ساخته شدهاند، اما این فناوری جدید قادر است بیش از مدلهای قبلی از این خوراکی انرژی الکتریسیته تولید کند و به گوشی امکان دهد پیش از شارژ مجدد برای مدت طولانیتری روشن بماند.
"پرسیوال ژانگ"(Percival Zhang) یکی از پروفسورهای حوزه مهندسی سیستمهای بیولوژیکی در این خصوص اعلام کرد که در کمتر از 3 سال آینده شاهد آن خواهیم بود که باتری تعداد زیادی از دستگاههای الکترونیکی جدید با این فناوری شارژ شوند.
ژانگ گفت: «شکر یکی از منابع عالی تامین انرژی در طبیعت محسوب میشود. بنابراین، بسیار منطقی بهنظر میرسد که این منبع انرژی طبیعی را کنترل کنیم و بتوانیم از آن در محصولات مبتنی بر باتری بهره ببریم».