دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل ، فناوری و ...

اخبار و مطالب جالب از دنیای تکنولوژی ( تک شو کلیک . آی آر )

بزرگترین سرقت هکرها از بانکها!

هکر های یک مبلغ هنگفتی را هک کردند که خیلی زیاد است و همه هنگ کرده اند که چطوری؟! اما ما میگوییم نوش جانشان. از شیر مادر حلال ترشان! پول مغزشان را خوردند دیگر. زدند هک کردند و رفتند...

مثل ما یک نویسنده ی دون پایه ی سایت تک شو کلیک (www.techshowclick.ir) نیستند که مدیر سایت هی بیاید روی سرش غر بزند و آخرش هم روزی هزار تومان بگذارد کف دستش که! هههعععیییی روزگار. الآن اینجا من کنار آتیش نشسته ام و سردم است و نمیتوانم بیشتر از این بنویسم. شما برودید ادامه مطلب و خبر را بخوانید ...




  

مجرمان سایبری با استفاده از یک بدافزار، حداقل ۳۰۰ میلیون دلار و براساس شواهدی تا ۹۰۰ میلیون دلار از بانک‌های سراسر جهان سرقت کرده‌اند که یکی از بزرگترین سرقت‌های بانکی تاکنون است.
یک گروه از مجرمان سایبری با استفاده از نرم‌افزاری مخرب، حداقل ۳۰۰ میلیون دلار از بانک‌ها و سایر مؤسسات مالی در سراسر جهان سرقت کرده‌اند که یکی از بزرگترین سرقت‌های بانکی تاکنون است. گزارش کسپراسکای قرار است امروز منتشر شود و تایمز پیش‌گزارش آن را منتشر کرده است.
شرکت روسی امنیت سایبری کسپراسکای کشف کرده که این هکرها بیش از ۱۰۰ مؤسسه در ۳۰ کشور را از سال ۲۰۱۳ تا کنون هدف قرار داده‌اند.
بر اساس شواهد کسپراسکای، مجموع این سرقت‌ها به عددی بسیار بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار (حتی سه برابر این عدد) می‌رسد و ممکن است این حملات همچنان در حال رخ دادن باشند.
این هکرها گانگسترهای سایبری Carbanak نام گرفته‌اند، چرا که این نام، نام بدافزار مورد استفاده آنها است.
اغلب بانک‌های هدف در روسیه قرار دارند، ولی بانک‌هایی از ژاپن، اروپا و ایالات متحده آمریکا نیز در این فهرست قرار دارند. کسپراسکای براساس توافقنامه‌های عدم افشای اطلاعات نتوانسته است نام این بانک‌ها را ارائه دهد.
این هکرها ابتدا ایمیل‌های آلوده‌ای برای کارمندان این بانک‌ها ارسال کرده‌اند که برخی از آنها بر روی لینک‌های داخل این ایمیل‌ها کلیک کرده‌اند و به طور ناآگاهانه و ناخواسته، نرم‌افزار مخرب را دانلود کرده‌اند.
سپس این هکرها کارمندانی را که مسئول سیستم‌های انتقال پول یا ATM ها بوده‌اند پیدا کرده‌اند.
در گام بعدی آنها یک ابزار دسترسی از راه دور یا RAT بر روی سیستم‌ها نصب کرده‌اند که آنها را قادر می‌سازد از صفحه نمایش این کارمندان تصویر یا ویدئو تهیه کنند و کار آنها را مورد بررسی قرار داده‌اند.
سپس این مجرمان سایبری قادر بوده‌اند از راه دور ATM ها را هدایت کنند تا پول را به شکل مورد نظر آنها انتقال دهند.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد